На учители и ученици

 Момчетата от I ОУ взеха участие в общински кръг на Ученически игри по волейбол на 10.12.2019 година. След като  надиграха съперниците си от V ОУ, учениците от I ОУ се класираха на първо място в надпреварата.

Волейбол момчета

На 09.12.2019 година в голямата зала за спортни игри на стадион „ Осогово“ се проведе общински кръг на Ученически игри по волейбол за момичета 5-7 клас. В надпреварата за продължаване в областен кръг се включиха ученичките от I ОУ, II ОУ и III ОУ от гр. Кюстендил. След победа над съперничките си  момичетата на ОУ „ Св. Св. Кирил и Методий“ се класираха за следващия кръг. 

Волейбол момичета 4

 На закритата лекоатлетическа писта на стадион „ Осогово“ в гр. Кюстендил на 28.11.2019 година се проведе общински кръг на Ученически игри по лека атлетика за момчета и момичета 5-7 клас. В състезанието взеха участие представители на двата пола от 4 училища. След оспорвана надпревара и  при момчетата и при момичетата на призовите първи места се класираха децата на I  ОУ и с това се класираха за следващия кръг на Ученически игри.

Лека атлетика

На 27.11.2019 година във физкултурния салон на ОУ „ Св. Св. Кирил и Методий“ гр. Кюстендил се проведе общински кръг на Ученически игри по бадминтон за момчета и момичета 5-7 клас. Състезанието е първо по рода си провеждано някога в Кюстендил. В надпреварата се включиха отборите на  I ОУ „ Св. Св. Кирил и Методий“ и  V ОУ гр. Кюстендил. След провеждане на двубоите , които минаха при изключително коректна атмосфера  момичетата и момчетата на I ОУ спечелиха първите места и продължават в областния кръг на Ученически игри.

Бадминтон